Naslovna » Izlasci » Trg bajki 2016/17. do 15. januara

Trg bajki 2016/17. do 15. januara

Od 14. decembra (17.00) do 15. januara ispred opštine Zvezdara i UK „Vuk Stefanović Karadžić“ biće otvorena manifestacija Trg bajki.

U Bulevaru kralja Aleksandra 77 Trg bajki će otvoriti Svetislav Goncić, direktor UK „Vuk Stefanović Karadžić“ i Miloš Ignjatović, predsednik Gradske opštine Zvezdara.

Posle velikog uspeha prošlogodišnje novogodišnje manifestacije Trg bajki, koja je tokom mesec dana okupila i zabavila više od 70.000 mališana i njihovih roditelja, učitelja i vaspitača, i ove godine ponovo, Beograđani i gosti Beograda imaće priliku da uživaju na u novogodišnjim zanimacijama na istom mestu.Za dž

U sklopu prazničnog programa Beogradska zima, od 14. decembra do 15. januara svakodnevno će biti igrane naše narodne bajke, lutkarske predstave, biće organizovani koncerti, prezentacije, edukativne i ekološke radionice u saradnji sa Prirodnjačkim centrom iz Svilajnca i Srbijašumama i biće realizovan bogat zabavni i inkluzivni program za decu! U ambijentu koji dočarava povratak u detinjstvo i maštu svako će pronaći delić svoje praznične radosti.

Uz brojne animatore, žonglere, mađioničare i ulične svirače, deca i svi koji se osećaju kao deca – imaće priliku da na najlepši način upoznaju i uživaju u našoj tradicionalnoj kulturi i promociji nacionalnih proizvoda.

Trg bajki je jedinstvena manifestacija na kalendaru zimskih zabavnih događaja našeg glavnog grada. Kao najlepši uvod u praznično slavlje, predstavlja mesto najkvalitetnijih novogodišnjih sadržaja: zabave i druženja, koncerata, predstava, zabavnih programa za decu, predstavljanje starih srpskih zanata i rukotvorina.

Ulaz je za sve posetioce besplatan. (danubeogradu.rs)