Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Maša i medved: Nove avanture
U bioskopima: Maša i medved: Nove avanture

U bioskopima: Maša i medved: Nove avanture

Od 29. decembra u bioskopima će se prikazivati film „Maša i medved: Nove avanture“, a premijera je 28. decembra od 17.30 u bioskopu Cineplexx Delta City.

Maša je trogodišnja energična, druželjubiva i pomalo luckasta devojčica koja živi u šumi i koja stalno upada u nevolje. Njen dobri drug medved, koji je štiti, često i sam upadne u nevolju zbog Mašinih nestašluka, ali ipak, njih dvoje, uz ostale životinje u šumi zabavljaju gledaoce, ali ih i uče kreativnosti, lojalnosti i pravom prijateljstvu.

Novogodišnji praznici donose deci 63 minuta novih avantura njihove omiljene junakinje namenjenih prvenstveno za bioskop.

Autori su se odlučili na ovu dužinu jer je po istraživanjima to optimalno trajanje koje može da drži pažnju i najmlađima kojima su ove priče i namenjene. Takođe, idealna je za upoznavanje mališana sa zabavom koju nudi odlazak u bioskop.

Režija sinhronizacije filma poverena je Dušici Novaković, glumici Pozorišta na Terazijama, a Maši glas i dalje pozajmljuje Jovana Jelovac Cavnić koju fanovi ovog serijala identifikuju sa likom nestašne trogodišnjakinje. (danubeogradu.rs)