Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Podzemni svet: Krvavi ratovi
U bioskopima: Podzemni svet: Krvavi ratovi

U bioskopima: Podzemni svet: Krvavi ratovi

Od 8. decembra u bioskopima će se prikazivati peti nastavak popularnog filmskog serijala „Podzemni svet“ – „Podzemni svet: Krvavi ratovi“.

Ove zime sukob vampira i vukodlaka dovešće svet na samu ivicu postojanja! Superseksi Kejt Bekinsejl vraća se ulozi Selene – njenog omiljenog filmskog lika koji ju je proslavio širom sveta. Po prvi put je nastavak filmske sage režirala rediteljka Ana Forster.

U ostvarenju „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ vukodlaci pod vođstvom moćnog Marijusa su moćniji nego ikada pre, a vampiri se nalaze na ivici izumiranja. Proterana iz vampirskog plemena, Selena udružuje snage sa novom i moćnom ekipom – misterioznim nordijskim vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati da odluči da li želi da se bori za stare ili nove saveznike.

Fanovima uspešne franšize „Podzemni svet“ pažnju će sigurno da privuku i britanski glumac Tobijas Menzes (Outlander, Rome) kao novi vukodlački vođa, Lara Pulver (Sherlock) kao neustrašiva vampirica i Čarls Dens (Game of Thrones) kao vampir Tomas. Film je sniman deset nedelja u Pragu.

Ova filmska franšiza je pokrenuta 2003. godine. Do danas su snimljena četiri filma koja su na svetskim biokopskim blagajnama zaradila skoro 500 miliona dolara. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Underworld: Blood Wars / Podzemni svet: Krvavi ratovi. Dužina trajanja filma: 91 minut. Država i godina proizvodnje: SAD / 2016. Žanr: akcija, fantazija, horor. Uloge: Kate Beckinsale, Tobias Menzies. Rediteljka: Anna Foerster.

About Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1991. godine. Osnivač i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.