Naslovna » Izlasci » Muzika » Klasika » Zimska muzička čarolija, 26. januara

Zimska muzička čarolija, 26. januara

U velikoj dvorani Sava centra, 26. januara od 20.00, Dečja regionalna filharmonija održaće koncert „Zimska muzička čarolija“.

Koncert će umesto 12. januara biti održan 26. januara zbog klimatskih uslova u regionu i epidemije gripa.

Gala novogodišnji koncert Dečje regionalne filharmonije biće prvi nastup posle velikog uspeha na letnjem koncertu na Tašmajdanu. Ove zime uslediće još jedna sjajna, muzička poslastica – „Zimska muzička čarolija“.

Cene ulaznica su 700, 1000 i 2000 RSD.

Zimska muzička čarolija za sve generacije

Dečja filharmonija i Fondacija „Deca deci“ pozivaju roditelje i bake i deke da dovedu decu na ovaj koncert u Sava centru, jer je repertoar Gala novogodišnjeg koncerta, prilagođen i najmlađoj publici s obzirom da će na programu biti, pored klasičnog repertoara i prepoznatljivih numera iz crtanih filmova, kao i filmskih klasika u kojima će, kao i uvek, publika svih generacija moći da učestvuje i uživa.

Dirigent na ovom koncertu će biti naš renomirani umetnik i pedagog, osnivač orkestra Camerata Serbica i Lola Classic, Ljubiša Jovanović.

Novogodišnji koncert Dečje regionalne filharmonije postaće od januara 2017. tradicionalan i simboličan, muzički poklon Beograđanima za početak još jedne uspešne i srećne godine, sa što više muzike.

Ovim koncertom Dečja filharmonija i Fondacija „Deca deci“ počinju sa obeležavanjem desetogodišnjice od osnivanja te najavljuju i bogat program i projekat „Godina muzike“. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.