Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Božidarac: Koncert za rođendan Boba Marlija

Božidarac: Koncert za rođendan Boba Marlija

Programom najavljenim za subotu 4. februar u Centru za kulturu Božidarac beogradska publika obeležava, u okviru festivala Vračar Rocks, rođendan legendarnog Boba Marlija.

Na koncertu Marliju u čast nastupiće dva benda – Bob Marley Tribute by Dečja Radost i Smoke’n’Soul.

Bob Marley Tribute bend Dečja Radost je najbolji regionalni Marli tribjut bend, a grupa Smoke’n’Soul, koju beogradska publika dugo nije bila u prilici da vidi uživo, na Vračar Rocks stiže duplim povodom.

,,Sviraćemo premijerno i sve pesme sa novog albuma Soul Infected. Obećavamo dobru svirku i pozivamo sve da te subote zajedno proslavimo dan kada je rođen čovek zbog koga smo svi zavoleli rege“, poručuju momci iz grupe Smoke’n’Soul.

Album Soul Infected bend će objaviti za Metropolis Music neposredno pred koncert, a publika Božidarca će prva biti u prilici da ga u celosti čuje uživo.

Koncert počinje u 20 časova. Ulaznice se, po pretprodajnoj ceni od 400 dinara mogu kupiti u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat).

Robert Nesta „Bob“ Marli (6. februar 1945 – 11. maj 1981) bio je pevač, gitarista, kompozitor i pisac tekstova sa Jamajke – širom sveta voljen i cenjen umetnik, koji je pokrenuo i inspirisao mnoge da zavole i dalje razvijaju jedinstvenu kombinaciju rege, ska i rokstedi zvuka.

Mir, ljubav i sreća su principi života – poručuju organizatori uz poziv na koncert.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.