Naslovna » Izlasci » Sajmovi » CUK Imago: Fijuk sajam 3. februara

CUK Imago: Fijuk sajam 3. februara

U strogom centru grada, u CUK Imago (Dečanska 14) u petak, 3. februara od 17.00, biće održan novi Fijuk sajam.

Na ovoj manifestaciji koja se održava jednom mesečno skupljaju se mali nezavisni izdavači, crtači i razni drugi umetnici i izlagači. Oni će i ovoga puta svoje unikatne radove predstaviti i ponuditi po sniženim, sajamskim cenama.

Fijuk sajam je jedno od retkih mesta gde možete razgovarati sa stvaraocima oko njihovog rada, dobiti preporuke iz „prve ruke“ od samih izdavača i tako odabrati savršenu stvar za sebe.Za dž

Na februarskom Fijuk sajmu, pored raznolikih štandova uživaćete u 8-bitnim melodijama DJ Branda, čiji je muzički bekgraund u velikoj meri osnovan na starim igricama, a koji je i dizajner istih. Možete očekivati ritam i zvukove koji teraju telo da se giba, fuziju najrazličitijih žanrova, autorske stvari, poznate hitove, ali i kombinaciju istih; muziku prepunu semplova iz starih kompjuterskih igrica, filmova, te narodne i zabavne muzike, a sve začinjeno osmobitnim chiptune i retro zvukom „veselih devedesetih“.

Uživaćete u ekspozivnim i brzim džangl-ritmovima i jednoj neponovljivoj kripto-rejv zabavi! Možda na kraju odlučite da vam je ovo klabing za petak!

Ulaz je besplatan. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.