Naslovna » Izlasci » Pozorište » Klub Ben Akiba: Three Women Show

Klub Ben Akiba: Three Women Show

Stand up veče pod nazivom Three Women Show, u nedelju 29. januara u klubu Ben Akiba, na scenu dovodi tri komičarke – Jelenu Radanović, Marinu Orsag i Katerinu Vranu.

Jelena i Marina, domaća i najbolja hrvatska komičarka, nastupiće na maternjem jeziku, a nastup grčke komičarke Katerine biće na engleskom jeziku.

Program počinje u 20.30 časova

Cena ulaznice je 300 dinara. Telefon za rezervacije je 060 30 60 131, svakog dana od 12h do 21h.

Podsećamo, Klub Ben Akiba nalazi se na adresi Braće Krsmanovića 6.

Rekle su o sebi

Jelena Radanović

Uspešno je upisana na devetu godinu sociologije iako njena mama misli da je Jelena diplomirala još pre dve godine. Jelena ovo objašnjava vremenskom razlikom, jer mama živi na sat vremena vožnje od nje. Mada, ko zna koja je vremenska distanca sa koje Vi čitate ovaj tekst, možda je Jelena stvarno diplomirala.

Nije neka domaćica, nema uspeha u kartama, ali zato ima savete u ljubavi. Od njenih tehnika muvanja najpoznatija je ona – Ukucam kod, bus stiže za 11 stanica, pokažem dečku pored mene u fazonu: Taman dovoljno vremena da se smuvaš za mene. Naširoko je poznata sudskim organima koji izdaju zabranu prilaska.

Neko veruje da je čaša polupuna, neko da je poluprazna, a Jelena veruje da iz te čaše svi su pili i želeli što ja sada.

Marina Orsag

Marina Orsag u svojoj dugogodišnjoj karijeri za sobom ima više od 1000 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike. Nada se da će nastupa biti bar još deset puta toliko jer osjećaj kad nasmiješ ljude je, kako kaže, jedan od najljepših na svijetu. Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon Nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku Ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. Nikad nemre bit na mjestu, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidla puta. Nada se da će tako biti zauvijek i da neće izgubiti dijete u duši, sazrijevajući svakim danom sve više u glavi.

Katerina Vrana

Rođena je u Atini, a trenutno živi na relaciji London – Atina. Nastupa na grčkom i engleskom jeziku, ponekad, istovremeno. Bila je finalistkinja na „Funny Women”, govornik na TEDx-u, nastupala je na BBC1, BBC World, BBC Radio 4, Radio 5 Live i na Grčkoj TV, imala je nastupe u Velikoj Britaniji, Grčkoj, Australiji, SAD-u, Singapuru, Maleziji i širom Balkana. Njen one woman show nastupi “Feta With The Queen” i “About Sex” rasprodati su na međunarodnim festivalima. Započela je open-mic večeri u Grčkoj i osnivačica je „Gazi Comedy Cluba” – jedinog comedy cluba u Grčkoj.

So come along and see what the fuss is about, bring your friends (all of them), bring your families (no under 18s), bring your pets (pets not allowed in venue), spread the word!

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.