Naslovna » Izlasci » Pozorište » Maša i Medved na ledu u Kombank areni
Maša i Medved na ledu

Maša i Medved na ledu u Kombank areni

Luckasti Maša i Medved upustiće se u novu avanturu i to na ledu usred Kombank arene, 22. i 23. aprila.

Jedinstvena ledena predstava kreirana je po originalnim motivima ruske animirane bajke koja je oborila sve rekorde gledanosti, a zvanično se prošle godine našla na prvom mestu najgledanijih crtanih filmova na YouTube kanalu sa više od 18 milijardi pregleda.

Kako bi mališani mogli i uživo da prisustvuju pustolovinama Maše i Mede, Arena dovodi po prvi put u Srbiju originalnu, licenciranu predstavu „Maša i Medved na ledu“, jedinstvenu adaptaciju ove ruske hit animirane serije.

Termini:
• 22. april od 13.30 i 17.00
• 23. april od 13.30 i 17.00

Omiljeni crtani junaci kroz interaktivnu predstavu i animacije povešće vas u šumsku pustolovinu ispunjenu smehom, humorom i dobrom muzikom sa više od 30 akrobata, plesača i profesionalnih klizača.

Predstava kombinuje pozorišnu i muzičku umetnost sa klizanjem i neverovatnim animacijama na LED ekranima površine od 138 kvadratnih metara. Sve ovo prate spektakularne raskošne scene a tu su i čuveni likovi od ježeva i zečeva do vuka koje poznaju svi gledaoci ove bajke.

Maša i Medved na ledu

Predstavu „Maša i Medved na ledu“ do sada je pogledalo više od 100.000 dece i odraslih širom Evrope!

Najpopularniji crtani film na planeti zasnovan je na ruskoj narodnoj priči, a prati dogodovštine trogodišnje devojčice Maše, koja živi u šumi sa svojim prijateljem Medom, snalažljivom bivšom cirkuskom zvezdom. Crtani je prvi put emitovan 2009. godine, i prikazuje se u 120 zemalja.

Predstava „Maša i Medved na ledu“ biće sinhronizovana na srpski jezik i na zabavan način će podučavati decu ali i roditelje o pravom prijateljstvu, brizi za druge i slobodi kreativnosti.

U prodaji su ulaznice već od 1200 RSD na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Ušće SC, Doma omladine Beograda i putem sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs. (danubeogradu.rs)

loading...