Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Maya Sar prvi put u Beogradu

Maya Sar prvi put u Beogradu

Regionalno poznata kantautorka Maya Sar u sklopu svoje turneje „Live in Theatre“ po prvi put će održati koncert u Beogradu, 22. februara u Pozorištu na Terazijama.

Nastup u prestonici Srbije sledi posle uspešnih i rasprodatih gala koncerata u Banjaluci, Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Zenici.

– Uzbuđenje je veliko, jer će to biti moj prvi koncert u Beogradu i Srbiji. Kao i do sada, moj tim i ja vredno radimo na pripremama i osmišljavanju detalja za ovaj nastup. Posle uspešne turneje koju smo imali u teatrima BiH, Beograd je prvi na listi gradova u regiji gde ćemo se moj desetočlani bend i ja predstaviti i time započeti regionalnu turneju. Radujem se susretu s publikom, pogotovo u čarobnom ambijentu Pozorišta na Terazijama, koje samo po sebi već ima predznak kultnog mesta – ističe Maya Sar.

Publika koja prati domaću pop scenu odlično poznaje dosadašnji rad ove pevačice i kompozitorke koja ih je osvojila još 2010. godine prvim singlom „Nespretno“. Maya Sar je inicijator regionalne humanitarne akcije za borbu protiv raka grlića materice „Moj je život moja pjesma“ i autor istoimene pesme, koju je otpevala sa Aleksandrom Radović, Ninom Badrić i Karolinom Gočevom.

Evrovizijski hit „Korake ti znam“ Maya Sar je napisala i otpevala 2012. godine, a danas je to jedna od najizvođenijih numera u svim našim muzičkim takmičenjima. Njen prvi samostalni album pod nazivom „Krive riječi“ objavljen je 2013. godine i postigao je izuzetan uspeh u svim zemljama bivše Jugoslavije.

Inače, ova kantautorka potpisuje najveći hit sa aktuelnog albuma Zdravka Čolića, baladu „Zar se nismo shvatili“, a mnogi je znaju i kao članicu benda Dina Merlina, sa kojim je više od deceniju nastupala na koncertnim turnejama širom sveta.

Ulaznice za koncert Maye Sar u Beogradu su u prodaji na blagajni Pozorišta na Terazijama, Win Win prodavnicama i online na www.ddtickets.rs po cenama od 2.000 i 2.200 RSD. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.