Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi albumi » Novi album: Orthodox Celts – Many Mouths Shut
Orthodox Celts, omot novog albuma
Orthodox Celts, omot novog albuma

Novi album: Orthodox Celts – Many Mouths Shut

Novi studijski album popularnog beogradskog benda Orthodox Celts sa 13 numera objavljen je u petak 13. januara.

“Many Mouths Shut” kažu Celts-i u njegovom nazivu a, kako dodaju, … „Nije irski ćutati… A još manje srpski!“

Šesti po redu studijski album sadrži šest irskih tradicionala i sedam autorskih pesama i pojavio se, na veliko zadovoljstvo publike koja ga je dugo čekala, posle deset godina.

Producent kompletnog materijala je Dejan Lalić, a bend je nedavno pokrenuo sopstveni label O’Celts Records preko kojeg je objavljen novi album. Članovi grupe zahvalnost za veličanstven omot duguju velikom Walteru Venturiju, autoru koga su „Kelti“ označili kao najboljeg crtaca Zagora Te-Neja, i naravno Morenu Buratiniju (Sergio Bonelli Editore), zahvaljujući kome je do ove saradnje i došlo.

Najavljeno je da će uskoro biti predstavljen novi spot za pesmu „I Wish You The Very Worst“, dok se koncertna promocija očekuje 17. marta na St.Patrick’s Day, u Beogradu.

Album se u fizičkom obliku za sada može nabaviti u Beogradu u Dallas Shop-u Mamut, u Novom Sadu u Mungos CD Shop-u, ili poručiti preko e-mail adrese ocelts.shop@gmail.com.

Pored fizičkog izdanja, Many Mouths Shut se može naći i na svim digitalnim servisima, a Aca Seltik, fontmen grupe, najavljuje i obavezno vinil izdanje, i to u dve varijante – na crnom i zelenom vinilu!

(danubeogradu.rs)