Naslovna » Izlasci » Novi Chippendales šou u Beogradu!

Novi Chippendales šou u Beogradu!

Potpuno novi Chippendales šou i vreli plesači ponovo će pregrejati Dvoranu Doma sindikata, 21. marta od 20.00.

Ne propustite najbolje veče ikada i randevu sa najzgodnijim momcima u šou biznisu.

Priča o Chippendales-ima započela je 1979. godine u Los Anđelesu, kad je žensku publiku oduševila grupa muških stripera. Njihov uspeh bio je eksplozivan.

U trenutku su postali fenomen, otvorili klub u Njujorku i počeli rad na koreografijama koje su zagrejale temperaturu u svakom ćošku sveta. Kombinacijom plesa, pevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls. Danas su Chippendalesi stalna tačka Las Vegasa, gde im gostuju svetske zvezde.

Chippendales, koji su profesionalnom scenskom produkcijom i fantastičnim koreografijama pomogli da striptiz bude prihvaćen kao oblik zabave i sporta, apsolutni su svetski fenomen.

To dokazuju i podaci da su tokom poslednjih 35 godina nastupili pred 100 mililiona žena u više od 100 država sveta. Proputovali su skoro 11 miliona kilometara i na tom dugom i zahtevnom putu upotrebili 56.000 leptir mašni i sa svojih savršeno isklesanih tela strgli više od 1,2 miliona majica.

Dame koje budu imale sreće da obezbede VIP ulaznice mogu da očekuju sedište do bine i nezaboravno druženje sa plesačima uz čašu šampanjca.

Karte za ovaj šou možete kupiti u Eventim prodajnoj mreži, na blagajni Doma sindikata i online po cenama od 2250 do 4500 RSD. VIP ulaznica košta 5490 RSD.

*** O indikacijama, merama opreza i željenim reakcijama na ovaj šou posavetujte se sa vašim lekarom ili farmaceutom. (danubeogradu.rs)

loading...