Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Remember Yesterday – The Beatles and Beyond u Beogradu

Remember Yesterday – The Beatles and Beyond u Beogradu

U sredu, 19. aprila u Beogradu će se održati svetska premijera događaja „Remember Yesterday – The Beatles and Beyond“.

Multimedijalni spektakl u Hali sportova vodi nas kroz karijeru jedne od najvećih grupa svih vremena, The Beatles, u pravoj koncertnoj atmosferi sa vrhunskom zvučnom, vizuelnom i scenskom produkcijom, uz muzičare međunarodnog renomea.

Pozornicom će dominirati svetski poznata grupa The Beatles Revival iz Češke, koji su karijeru započeli pre 20 godina, a celokupnom spektaklu doprineće fantastična scenografija koja prati sve faze benda The Beatles, simfonijski orkestar i mnogobrojni plesači i plesačice.

Uz nezaboravne hitove poput „Hej Jude“, „Yesterday“, „Hard Day’s Night“, „Let It Be“, „Can’t Buy Me Love“ i mnoge druge, biće to atrakcija kakvu Bitlsi zaslužuju!

Projekt je nastao pod pokroviteljstvom slavnog britanskog režisera i scenografa Waynea Fowkesa („Absolute Beginners“, „Cavalia“…), dok će međunarodno poznatu grupu The Beatles Revival pratiti poljski simfonijski orkestar Musical Lite Orchestra pod dirigentskom palicom Piotra Oleksiaka. Isti orkestar je oduševio beogradsku publiku nastupajući na Queen spektaklu “Show Must Go On“ u novembru prošle godine.

Ovi fantastični muzičari učestvovali su u velikim evropskim produkcijama poput „Jesus Christ Superstar“, „ABBA In Sinfonie“ i „Fantom u operi“.

Srpska publika imaće priliku da bude prva u svetu koja će ugostiti ovaj neverovatan spektakl koji na najlepši način daje omaž jednom od najslavnijih bendova u istoriji muzike – grupi The Beatles!

Ulaznice za The Beatles Revival

Ulaznice za „Remember Yesterday“ u Hali sportova možete nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima i preko www.eventim.rs.

Akcija: parter – 2.000 RSD (prvih 500 ulaznica).
Akcija: sedenje – 2.500 RSD (prvih 500 ulaznica)
Pretprodaja: parter – 3.000 RSD
Pretprodaja: sedenje – 3.400 RSD
Na dan 1: parter – 3.500 RSD
Na dan 2: sedenje – 3.700 RSD
Deca do sedam godina – besplatno (za parter ili za sedenje)
Deca od sedam do 13 godina – 1.500 RSD (za parter ili za sedenje)
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.