Naslovna » Izlasci » SC: Humanitarni program – Mandi u čast
Humano, Mandi u čast!
Humano, Mandi u čast!

SC: Humanitarni program – Mandi u čast

Sava centar će u petak 27. januara od 20 časova biti domaćin programa „S one strane duge“, posvećenog velikom, istaknutom umetniku Miloradu Mandiću Mandi.

Događaj je OTKAZAN!

Njegovi prijatelji upućuju poziv da se u znak sećanja na Mandu, i njemu u čast, u što većem broju okupimo na druženju čiji je cilj humanost i pomoć drugima.

Manda je bio čovek izuzetnog dara, ali i čovek velikog nadahnuća, kreativnosti i lјubavi prema najmlađima. Mi, njegovi saradnici, odlučili smo da sa onima, kojima je nesebično poklanjao svoje srce organizujemo Humanitarni program u kome ćemo se podsetiti na sve njegove emisije posvećene deci.

U programu učestvuju plesna škola Ris, kao i mnogi drugi istaknuti umetnici, sportisti, voditelјi – Ljuba Ninković, Dragutin Topić, Voja Nedelјković …

Prihod od ovog Humanitarnog programa biće usmeren onima kojima je pomoć najpotrebnija – Fondacijama “Budi human” i “Podrži život”.

Deco i roditelјi pridružite nam se u Sava centru 27. januara, da stvaramo čaroliju sa osmehom na licu i punog srca i tako se ponovo setimo kako smo uz Mandu imali ispunjeno detinjstvo.

Dođite, da zajedno sa umetnicima kažemo Mandi jedno veliko HVALA.

Napunimo Veliku dvoranu do poslednjeg mesta!

Cene ulaznica su 600, 800 i 1000 dinara. Za kupovinu ulaznica preko računa, pozovite broj telefona 22006767.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković