Naslovna » Izlasci » Sport » Trka u donjem vešu – Belgrade Underpants Run 2017

Trka u donjem vešu – Belgrade Underpants Run 2017

Prvi put u Beogradu i Srbiji, u nedelju, 22. januara, biće organizovana nesvakidašnja trka po snegu – Belgrade Underpants Run 2017.

Revijalni kilometar trči se u znak radosti i čarolije zime – u donjem vešu. Start trke je u 11.00 ispred Saruna spa centra na Adi Ciganliji. Učešće je besplatno, a svim učesnicima je obezbeđeno toplo mesto za presvlačenje i čaj posle trke.

U saopštenju Beogradskog trkačkog kluba koji je organizator, između ostalog, piše: „I dok nas svakodnevica bombarduje brigom, strahom i težinom životne situacije, potrebno je da napravimo iskorak i preokrenemo nastojanje u u svoju drugu krajnost: igru, radost i lakoću postojanja. Šta bolje nego od toga nego trčanje u gaćicama po snegu?Za dž

Kontrolisano izlaganje hladnoći je i najbolji način da unapredite svoj imunitet i podmladite organizam. Ne čudi, da i najveći svetski sportisti kao što je, na primer, Novak Đoković koriste kriosaune za svoj oporavak. Sličan tretman patentirao je i Vim Hof, vlasnik Ginisovog rekorda u dužini boravka pod ledom. Hof je 2008. godine proveo 1 sat i 18 minuta uronjen do glave u kutiju sa ledom.

Prijavljivanje na trku je besplatno i vrši se 15 minuta pred početak trke. Trka je otvorena kako za muškarce tako i za devojke. Nagrada za trkača sa najupečatlivijim kostimom je relax masaža.

Beogradski trkački klub je poznat po organizaiciji zabavnih trka na beogradskim ulicama: Trka u pidžamama, Tropska trka u havajskim košuljama, Trka mrmota pod blagoslovom Bila Mareja, Čokoladna trka i druge. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.