Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Krugovi 3
Krugovi 3
Krugovi 3

U bioskopima: Krugovi 3

Konačno je u bioskopima, od četvrtka 2. februara, film „Krugovi 3“ – treći nastavak horor franšize „Krug“, koji stiže iz Paramount studija.

Ovo je četvrti najavljeni termin od novembra 2015. godine, kada je prvobitno bilo planirano da se film nađe pred publikom.

Posle više od 14 godina od prvog poglavlja „Krugova“, novu jezivu filmsku priču, sudeći po broju pregleda trejlera, sa nestrpljenjem iščekuje na stotine miliona gledalaca. Za razliku od prethodna dva izdanja u kojima je glavnu ulogu igrala Naomi Vots, ovoga puta u naslovnoj roli gledamo novo lice – italijansku glumicu Matildu Luc.

Deo sadržaja koji je otkriven glasi:

Mlada žena će se zabrinuti za svog dečka kad on počne da istražuje mračnu podkulturu koja okružuje misteriozni video snimak, u kom se kaže da će gledalac snimka biti ubijen nakon sedam dana. Ona će žrtvovati sebe da bi spasila svog dečka i na taj način će otkriti nešto užasavajuće: postoji „film unutar filma“ koji niko dosad nije video…

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: Rings / Krugovi 3. Dužina trajanja filma: 102 minuta. Žanr: horor. Država i godina proizvodnje: USA / 2017. Režija: F. Javier Gutierrez. Uloge: Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan i Vincent D’Onofrio.