Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Pedeset nijansi – Mračnije
Pedeset nijansi - Mračnije

U bioskopima: Pedeset nijansi – Mračnije

U sredu, 8. februara od 19.30, u bioskopima Cineplexx (Delta City i Ušće, Niš i Kragujevac Plaza) biće održana premijera filma „Pedeset nijansi – Mračnije“, kao i u Sava centru (20.30) i bioskopima Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex i Dvorana Doma sindikata.

Karte za premijerne termine su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama navedenih bioskopa. Za premijeru u Sava centru karte se mogu kupiti i preko prodajne mreže Eventima (500 RSD).

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u filmu „Pedeset nijansi – Mračnije“, drugom nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“.

Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Hju Dansi, Bela Hitkot i Erik Džonson.

„Pedeset nijansi – Mračnije“ režira Džejms Foli („Strah“, „Kuća od karata“), a producenti su ponovo Majkl de Luka, Dejna Bruneti i Markus Visidi, kao i E L Džejms, koja je i napisala ovaj blokbaster serijal. Scenario je napisao Nil Lenard po romanu E L Džejms.

Karte za premijeru filma „Pedeset nijansi – Mračnije“ već su u prodaji. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Fifty Shades Of Grey 2: Fifty Shades Darker / Pedeset nijansi – Mračnije. U bioskopima: od 9. februara 2017. Dužina trajanja filma: 115 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2016. Žanr: drama, erotski. Uloge: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Luke Grimes.

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.