Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Pritajeno zlo: Konačno poglavlje
"Pritajeno zlo: Konačno poglavlje", nastavak prethodnog filma
"Pritajeno zlo: Konačno poglavlje", nastavak prethodnog filma

U bioskopima: Pritajeno zlo: Konačno poglavlje

Od četvrtka 26. januara u bioskopima je film „Pritajeno zlo: Konačno poglavlje“, nastavak prethodnog „Pritajeno zlo: Osveta“. Oba su iz sveta video igara, gde je istoimeni serijal popularan, stigli na filmsko platno.

Priča se nastavlja tamo gde je u “Osveti” prekinuta – odlučna da jednom zauvek zaustavi i u potpunosti uništiti korporaciju Ambrela, Alis se vraća u Rakun Siti – mesto gde je njena noćna mora počela. I dok zlokobna korporacija okuplja sve svoje snage za konačni udarac ostatku preživelih nakon apokalipse, Alis će morati da sakupi svu svoju snagu kako bi se oduprla zlu koje preti da uništi čitavu planetu…

Filmski serijal „Pritajeno zlo“ do sada je na svetskim bioskopskim blagajnama zaradio preko milijardu dolara, što ga čini jednom od najprofitabilnijih franšiza u istoriji. Prema prvoj bioskopskoj najavi sigurno je da nas očekuje nova doza fantastičnog spektakla prepunog adrenalinske akcije i vrhunskih specijalnih efekata, uz uvek raspoloženu Milu Jovović.

Film je režirao obožavateljima franšize već dobro poznati Pol Anderson, reditelj prvog filma „Pritajeno zlo“, ali i reditelj hitova „Alien protiv Predatora“, „Tri musketara“ i „Pompeja“, inače, suprug Mile Jovović.

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: Resident Evil: The Final Chapter/ Pritajeno zlo: Konačno poglavlje. Dužina trajanja filma: 106 minuta. Žanr: akcioni, horor. Države i godina proizvodnje: Australija, Kanada, USA / 2016. Režija: Paul W.S. Anderson. Uloge: Milla Jovovich, Ali Larter, Iain Glen, Shawn Roberts.