Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Saga o tri nevina muškarca
"Saga o tri nevina muškarca"
"Saga o tri nevina muškarca"

U bioskopima: Saga o tri nevina muškarca

Posle premijere zakazane za sredu 11. januar u Sava centru, film „Saga o tri nevina muškarca“ kreće u bioskope.

Ovo je saga o tri neobična druga koji su do ušiju zalјublјeni. Zoran (Crnogorac), Aleksandar (Srbin) i Damjan (Hrvat) su… još uvek nevini. Viđaju se sa devojkama, ali one nisu spremne na seks. Izazov: do petka odvesti devojku u krevet! Oni će pokušati sve moguće i nemoguće da ostvare svoj cilј, pa će čak u pomoć pozvati porodicu, užu i širu rodbinu, profesore, afričke gurue i estradu.

„Saga o tri nevina muškarca“ je sedmi film koji je indijski reditelj S. Šridar snimio u Srbiji. Glumci otkrivaju da će publika biti iznenađena neočekivanim preokretom i da je film posebno zanimljiv za mlade.

Projekcija u Sava centru počinje u 20.30 časova. Cena ulaznice je 500 dinara.

(danubeogradu.rs)

Naziv filma: Saga o tri nevina muškarca. Država i godina proizvodnje: Srbija, 2016. Početak prikazivanja: 11. januar 2017. Dužina trajanja filma: 91minut. Žanr: komedija. Scenario i režija: S. Shridhar. Produkcija: Telic Studios. Uloge: Nebojša Glogovac, Momčilo Otašević, Ljubomir Bulajić, Slavko Sobin, Zoran Cvijanović, Eva Ras, Danica Maksimović, Ivan Bekjarev, Luka Raco, Frano Lasić, Marija Stokić, Milјana Gavrilović, Maja Stojanović, Sanja Vujisić, Jelena Djukić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.