Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Saga o tri nevina muškarca
"Saga o tri nevina muškarca"
"Saga o tri nevina muškarca"

U bioskopima: Saga o tri nevina muškarca

Posle premijere zakazane za sredu 11. januar u Sava centru, film „Saga o tri nevina muškarca“ kreće u bioskope.

Ovo je saga o tri neobična druga koji su do ušiju zalјublјeni. Zoran (Crnogorac), Aleksandar (Srbin) i Damjan (Hrvat) su… još uvek nevini. Viđaju se sa devojkama, ali one nisu spremne na seks. Izazov: do petka odvesti devojku u krevet! Oni će pokušati sve moguće i nemoguće da ostvare svoj cilј, pa će čak u pomoć pozvati porodicu, užu i širu rodbinu, profesore, afričke gurue i estradu.

„Saga o tri nevina muškarca“ je sedmi film koji je indijski reditelj S. Šridar snimio u Srbiji. Glumci otkrivaju da će publika biti iznenađena neočekivanim preokretom i da je film posebno zanimljiv za mlade.

Projekcija u Sava centru počinje u 20.30 časova. Cena ulaznice je 500 dinara.

(danubeogradu.rs)

Naziv filma: Saga o tri nevina muškarca. Država i godina proizvodnje: Srbija, 2016. Početak prikazivanja: 11. januar 2017. Dužina trajanja filma: 91minut. Žanr: komedija. Scenario i režija: S. Shridhar. Produkcija: Telic Studios. Uloge: Nebojša Glogovac, Momčilo Otašević, Ljubomir Bulajić, Slavko Sobin, Zoran Cvijanović, Eva Ras, Danica Maksimović, Ivan Bekjarev, Luka Raco, Frano Lasić, Marija Stokić, Milјana Gavrilović, Maja Stojanović, Sanja Vujisić, Jelena Djukić.