Naslovna » Izlasci » Sport » Zvezda – PAO 26. januara, karte od srede

Zvezda – PAO 26. januara, karte od srede

U četvrtak 26. januara u 19 časova na parket u hali „Aleksandar Nikolić” izlaze dva velika evropska košarkaška tima – domaćin Crvena zvezda mts i gost atinski Panatinaikos (PAO).

I dok se “crveno-beli” u španskoj Vitoriji pripremaju za meč sa domaćinom Baskonijom, koji se igra u utorak 24. januara, navijači sa nestrpljenjem iščekuju informaciju o terminu puštanja karata u prodaju za beogradski susret 20. kola Evrolige.

Iz uprave KK Crvena zvezda upravo je stigla vest da prodaja ulaznica počinje u 10 časova, u sredu 25. januara.     

Broj karata će, zbog ograničenog kapaciteta dvorane, biti svega nekoliko hiljada, pa se navijači pozivaju da ih nabave što pre, u svim poslovnicama Eventima i onlajn.

Cene su, za halu „Aleksandar Nikolić“, nepromenjene i iznose:

Tribine – 1.300 dinara
Parter 4 i B – 2.000 dinara
Bela loža – 2.500, plava loža 3.000, loža 3.500 dinara
Počasna mesta – 10.000 dinara
Počasna mesta (bočna strana) – 5.000 dinara.

Navijači se nadaju da će sjajni Zvezdin niz i sa Panatinaikosom biti nastavljen, i spremni su svom snagom da pomognu, šta god da se dogodi na utakmici sa Baskonijom. A upravo ona će biti veliko iskušenje. Košarkaši su u Španiju stigli umorni, posle problema tokom putovanja, domaćin je neugodan, što se videlo u Beogradu… Podsetimo, Baskonija je jedna od retkih ekipa koje su Zvezdu porazile kao gosti (4. novembra prošle godine rezultatom 70:63), a na domaćem terenu je u susretima Evrolige od devet mečeva Baskonija izgubila samo jedan. Utakmica se igra tek u 21.30, što je neuobičajen termin.

Bivši prvak Evrope Panatinaikos, koji je trenutno na tabeli na šestom mestu, jednu poziciju iznad “crveno-belih”, u utorak u 19. kolu Evrolige dočekuje na svom terenu ekipu Barselone.

Da na kraju podsetimo na Zvezdin apel koji se ponavlja pred svaku utakmicu u Beogradu:

KK Crvena zvezda mts još jednom apeluje na sve koji se budu našli u dvorani, da ne bacaju nikakve predmete u teren, jer je klub u više navrata kažnjavan visokim novčanim kaznama!

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković