Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Divna Ljubojević i Melodi u Sava centru

Divna Ljubojević i Melodi u Sava centru

Interpretatorka duhovne muzike Divna Ljubojević i njen vokalni ansambl Melodi održaće koncert 20. aprila od 20.00 u Sava centru.

– Radujem se veoma koncertu! Ove godine će to biti zapravo prvi put Vaskršnji koncert, jer će se održati u Svetloj sedmici – sedmici posle Vaskrsa. To će znatno obogatiti repertoar! Radni naziv je „Vaskršnji koncert“ – kaže Divna Ljubojević.

Divna je prošlog aprila u Sava centru održala izuzetno uspešan koncert kojim je obeležila 25 godina rada sa Melodi, a promovisala je i CD „Antologija – najlepše duhovne muzike pravoslavnog istoka“. „Antologija“ je bila najprodavaniji album u 2016. godini za izdavača PGP RTS.

Pred novi susret sa beogradskom publikom, Divna ističe:
– Radost nastupa izbriše poteškoće, koje su neizbežne kada se sprema koncert u sali ovakve vrste! A publika je izvanredna!

Ulaznice za koncert Divne i Melodi 20. aprila u Sava centru su 1.200, 1.500, 1.800 i 2.100 RSD na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

Pošto je prošle godine snimila svoju verziju hita Bajage i Instruktora „Od kada tebe volim“, Divna je ovih dana ponovo učinila iskorak u svojoj karijeri, objavivši kao novi singl i spot „Siđi do reke“.

Divna se odlučila da, opet uz pomoć producenta i aranžera Voje Aralice, obradi pop klasik beogradske grupe U škripcu, iz „čiste ljubavi prema toj pesmi i sećanja na dane koje obeležila“. (danubeogradu.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=lJ-OVgeCthI