Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Gift u Božidarcu, promocija albuma Dreamoscope

Gift u Božidarcu, promocija albuma Dreamoscope

Prvi autorski album Dreamoscope novosadskog kaver benda Gift, prepoznatljivog po neobičnim i autentičnim nastupima, biće predstavljen u utorak 14. februara u Božidarcu.

Na Dan zaljubljenih publika će čuti originalnu muziku podmlađenog tima, predvođenog frontmenom Jovanom Matićem, poznatijim kao Joca Ajkula, ali i zvuke iz nekih ranijih vremena.

Kako kažu u intervjuima o albumu prvencu, “Dreamoscope je naprava koja projektuje vaše sadašnje, prošle i buduće snove.”

“Naš koncert u Božidarcu, iako je prvi autorski projekat, biće neka vrsta fleš beka za sve. Publika koja prvi put vidi naš lajv nastup imaće utisak da je takvu stvarnost već nekad davno proživela i da je Gift već jednom bio poster na tinejdžerskom zidu njihove mladosti”, izjavljuje pred nastup Joca Ajkula.

Muzički nastup će biti ispraćen, uobičajeno, atraktivno-ekscentričnim scenskim nastupom, a za najvatrenije posetioce najavljena su iznenađenja.

Koncert je sastavni deo Festivala Vračar Rocks. Početak je u 21 čas.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 500 dinara u Felix Shop-u, TC Sremska, I sprat. Cena karata na dan koncerta biće 700 dinara.

Podsećamo, Centar za kulturu Božidarac nalazi se na adresi Radoslava Grujića 3.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.