Naslovna » Izlasci » Pozorište » Ivan Bosiljčić: Par stihova za nas

Ivan Bosiljčić: Par stihova za nas

Autorski projekat Ivana Bosiljčića, muzičko poetsko veče „Par stihova za nas“ biće održano 8. marta od 20.00 u Operi i teatru Madleanianum.

Program muzičko poetske večeri podrazumeva kombinaciju različitih umetničkih formi, uz obradu popularnih muzičkih tema od 60-tih godina do danas.

Filmska muzika, ruske romanse, savremena pop muzika, isprepletana poezijom najvećih domaćih i stranih pesnika poput Šantića, Rakića, Antića, Dedića, Rajića, Jesenjina, Bodlera, Radičevića i mnogih drugih.

Muzičko poetsko veče nosi uzbuđenje dramske predstave i muzički kvalitet koncerta, forma koja je posebna i retko viđena na našim prostorima.

Premijera ovog projekta je bila 2009. godine u Beogradu.

Popularni Ivan Bosiljčić pored dramskog ima višegodišnje iskustvo u mjuziklu. Dobitnih je brojnih nagrada, pored ostalih i Sterijine nagrade, a poznat je po desetinama uspešnih televizijskih uloga.

Publika će imati ekskluzivnu priliku da posle šest godina ponovo uživa u ovom posebnom umetničkom delu, zbog kojeg Ivan dolazi direktno sa snimanja iz Moskve.

U toku ove godine se planira velika koncertna turneja u Kanadi i Americi, a u pripremi je i turneja po Australiji. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.