Naslovna » Izlasci » Izložbe » Izložba „Futro Design Annual Report 2016“
Futro Design Annual Report 2016
Futro Design Annual Report 2016

Izložba „Futro Design Annual Report 2016“

Jednovečernja izložba „Futro Design Annual Report 2016“ biće otvorena 14. februara od 19.00 u Galeriji Štab (Crnogorska 10).

Ova izložba prikazuje selekciju najboljih projekata nastalih tokom 2016. u Futro Design studiju, koji je specijalizovan za grafički dizajn, brending i ilustraciju.

– Projekti koji su nastali tokom protekle godine su dokaz da izuzetno mali studio u Beogradu može da proizvodi svetski relevantne projekte, s obzirom da su nam klijenti iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Holandije, Portugala, Republike Irske, Austrije, Kine i Amerike“, kaže Slavimir Stojanović, kreativni direktor i osnivač Futro Design studija.

Na izložbi će posetioci moći da vide više od dvadeset projekata iz domena dizajna logotipa, vizuelnih identiteta TV kanala, postera, dizajna knjiga, magazina, omota za muzička izdanja kao i autorsku knjigu za decu Slavimira Stojanovića – Singi Lumba i Čarobna olovka.

Otvaranje izložbe prati kratko predavanje o pomenutim projektima, a zatim se događaj transformiše u plesni party, dok je za mix pultom DJ Futro. (danubeogradu.rs)