Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Prvi Sajam vina u Aviv parku Zvezdara
Prvi Sajam vina u Aviv parku Zvezdara

Prvi Sajam vina u Aviv parku Zvezdara

Prvi sajam vina u Aviv parku Zvezdara biće održan od 11. do 13. februara povodom obeležavanja Svetog Trifuna.

Od subote do ponedeljka, svakog dana od 10.00 do 22.00, posetioci će moći da pogledaju, probaju, ali i da kupe vina, kao i neke prateće proizvode koji se služe uz ovo „božansko“ piće (sireve, kobasice, peciva…).

Tokom ova tri dana, više od 25 malih proizvođača vina iz cele Srbije dolazi na Zvezdaru da predstavi svoju ponudu, od različitih vrsta vina preko novih načina za uzgoj i obradu grožđa, do saveta za vinarstvo i vinogradarstvo. Male tezgice ovih proizvođača biće poređane po holovima na svim nivoima u tržnom centru Aviv park Zvezdara, i posetioci će moći tokom celog dana da uživaju u ovom neobičnom i lepom Sajmu.

Sajam vina za sve Zvezdarce

Tokom Sajma vina, prateći program će privući veliku pažnju Zvezdarca, ali i drugih, jer u subotu 11. februara od 11.30, sve posetioce očekuje nastup Kulturno-umetničkog društva „PKB“, čiji je cilj postojanja još od davnih 70-tih godina negovanje izvornog folklora.

Ovo društvo danas ima više od 400 članova, devet ansambala, a njihov zadatak je da nastavi negovanje narodne pesme, tradicije i nošnje. Najbolji predstavnici Kulturno-umetničkog društva „PKB“ će u subotu nastupiti na drugom spratu Aviv parka Zvezdara i sigurno će svojim programom ulepšati ovaj Sajam vina na Zvezdari.

Da bi ispoštovali i posetioce koji obeležavaju Svetog Trifuna, ali i one koji obeležavaju Svetog Valentina (Dan zaljubljenih), od 11. do 13. februara, u vremenu od 18.00 do 21.00, na drugom spratu će biti postavljeno „Aviv srce“ za zaljubljene, u kome će svi posetioci moći da se fotografišu sa voljenom osobom.

Zbog zanimljivog programa i sadržaja koji se nude organizatori pozivaju Zvezdarce, ali i druge Beograđane, da posete Aviv park Zvezdara koji se nalazi u ulici Živka Davidovića 86, preko puta „Rudo“ zgrada na Konjarniku. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.