Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Queen Real Tribute: Spektakl u Dvorani Doma sindikata

Queen Real Tribute: Spektakl u Dvorani Doma sindikata

U nedelju, 2. aprila od 20.30, u Dvorani Doma sindikata nastupiće Queen Real Tribute uz simfonijski orkestar i hor.

Legendarna grupa Queen ove godine slavi 40 godina od izlaska albuma „News of the World“ na kome se nalaze dva velika hita – „We Are The Champions“ i „We Will Rock You“.

Tim povodom Queen Real Tribute iz Beograda priređuje jedinstveni koncert i nastupiće u pratnji Simfonijskog orkestra i hora, uz sjajne goste.

Posle više od 10 godina postojanja, velikog broja koncerata po celom svetu (više od 70 samo u Brazilu), učestvovanja na zvaničnim internacionalnim Queen konvencijama, Queen Real Tribute postao je vodeći evropski projekat posvećen jednoj od najvećih grupa svih vremena, čuvajući uspomene na vanvremensku muziku grupe Queen i neponovljivog Freddieja Mercuryja.

Zašto je Queen Real Tribute osvojio svet i koliko ima ljubavi prema muzici grupe Queen, doživite i lično se uverite na ovom spektakularnom koncertu.

„We Are The Champions“, „Bohemian Rhapsody“, „The Show Must Go On“, „Barcelona“, „Who Wants To Live Forever“, „We Will Rock You“… samo su neki od legendarnih hitova koje ćete imati prilike da čujete u jedinstvenim i originalnim aranžmanima sa Simfonijskim orkestrom i horom.

Cene ulaznica su 1.400 RSD (parter), 1200 RSD (balkon) i 1600 RSD (VIP lože). Ulaznice se prodaju na blagajni Doma sindikata u Win Win prodavnicama i preko dditickets.rs. (danubeogradu.rs)

https://youtu.be/ldgzCFa2tHg