Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » SC: Hari Mata Hari, koncert 8. marta

SC: Hari Mata Hari, koncert 8. marta

Ovogodišnji Dan žena u Sava centru obeležiće koncert u Velikoj dvorani na kojem 8. marta, od 20 časova, nastupa Hari Mata Hari.

Publika  će moći da  uživa u pesmama koje su obeležile 30 godina dugu karijeru popularnog Sarajlije i  pop rok grupe Hari Mata Hari. „Kad dođe oktobar“, „17 ti je godina“, „Svi moji drumovi“, „Volio bi da te ne volim“, „Što je bilo, bilo je“, „Strah me da te volim“, „Otkud ti k’o sudbina“, „Prsten i zlatni lanac“, „Ja ne pijem „, „Znam priču o sreći“… među najvećim su hitovima jugoslovenske scene.

Koncert će biti prilika da, pored starih, Hari promoviše i nove pesme sa poslednjeg albuma „Ćilim“ sa kojeg su se već izdvojili istoimena numera “Ćilim” i pesma “Staromodan tip”. Uskoro se očekuje i spot za duetsku pesmu „Još me plašiš“ koju je otpevao sa Elenom Risteskom, a na ovom albumu je i izvanredna balada „Nema ljubavi“, koju Hari peva sa Jelenom Tomašević.

Cene ulaznica, koje se mogu nabaviti na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventim, Gigstix i Ticketline iznose 1500, 1900, 2200 i 2500 dinara.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.