Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: John Wick 2
Kianu Rivs još jednom kao John Wick
Kianu Rivs još jednom kao John Wick

U bioskopima: John Wick 2

Još jedan filmski nastavak je pred nama – ovoga puta akcionog hita John Wick iz 2014. godine, pod naslovom John Wick 2, koji u četvrtak 23. februara dolazi u bioskope.

Legendarni plaćeni ubica John Wick prisiljen je da se vrati iz penzije, nakon što ga bivši saradnik zamoli za pomoć. Cilj je preuzeti moć nad tajnim udruženjem koje stoji na čelu svih najsmrtonosnijih plaćenih ubica sveta. Zadatak je da upravlja njima. John Wick kreće u Rim na ubilački pohod. Kianu Rivs je ponovo u glavnoj ulozi, i dalje izgleda sjajno u odelu, ima novog psa i nepogrešivo pogađa metu.

Film je režirao Čad Stahelski, a scenario potpisuje Derek Kolstad („The Following“). U filmu glume Kianu Rivs, („The Matrix“, „Speed“, „Point Break“) „Common“ („Selma“, „Run All Night“), Lorens Fišburn („The Matrix“) i Rikardo Skamarcio. („Burnt“).

Za sve gledaoce koji posle prvog filma budu uživali i u drugom, prenosimo informaciju koju daje režiser Stahelski da je u toku rad na trećem nastavku.

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: John Wick: Chater 2 / John Wick 2. Dužina trajanja filma: 122 minuta. Žanr: akcija, triler. Država i godina proizvodnje: USA/ 2016. Režija: Chad Stahelski. Uloge: Keanu Reeves, Common, Laurence Fishburne, Riccardo Scamarcio, Ian McShane.

https://youtu.be/QcMKrOI0_O8

Uređuje: Katarina Vidaković