Naslovna » Turizam » Beogradska tvrđava: Počinje nova turistička sezona

Beogradska tvrđava: Počinje nova turistička sezona

Od 31. marta JP „Beogradska tvrđava“ zvanično otvara novu turističku sezonu posle zimske pauze. Svih šest objekata biće dostupni za posetioce.

Ulaznice za Kulu Nebojša, Veliki barutni magacin, Vojni bunker, Rimski bunar i Sahat-kulu mogu se kupiti na prodajnim mestima na Beogradskoj tvrđavi: u Galeriji Stambol kapije i u Kuli Nebojša.

Osim pojedinačnih karata, JP „Beogradska tvrđava“ nudi posetiocima i kupovinu objedinjene ulaznice za pet objekata na Beogradskoj tvrđavi (Kulu Nebojšu, Sahat-kulu, Rimski bunar, Veliki barutni magacin i Vojni bunker) po ceni od 450 dinara (puna cena za pet pojedinačnih karata je 700 dinara), a za studente, đake i penzionere cena je 350 dinara. Objedinjena ulaznica nije vremenski ograničena i ne podrazumeva posetu svim objektima u istom danu.

Sahat-kula, Rimski bunar, Veliki barutni magacin, Vojni bunker i Kazamati Vojnog muzeja otvoreni su svakodnevno od 11.00 do 19.00, a Kula Nebojša radi od srede do nedelje od 11.00 do 19.00.

Od 1. aprila počinje sa radom i Dino park „Jura avantura“. Park će biti otvoren svakodnevno od 10.00 do 20.00. Cene ulaznica iste su kao i prošle godine – 350 dinara za odrasle i 250 dinara za decu do 15 godina. Za mališane do dve godine ulaz je besplatan. (danubeogradu.rs)

loading...