Naslovna » Izlasci » Sport » Četvrtfinale Dejvis kupa 2017: Srbija – Španija

Četvrtfinale Dejvis kupa 2017: Srbija – Španija

Meč četvrtfinala Svetske grupe Dejvis kupa 2017, Srbija – Španija biće održan od 7. do 9. aprila u Hali „Aleksandar Nikolić u Beogradu.

Za ovaj teniski meč počela je prodaja ulaznica na prodajnim mestima agencije Eventim.

Prvog dana takmičenja (7. april) igraju se dva singl meča. Prvi počinje u 15.00, a drugi odmah po završetku prvog. Drugog dana takmičenja (8. april) igra se dubl meč sa početkom u 16.00.

Trećeg dana (9. april) igraju se dva singl meča. Prvi singl meč počinje u 14.00, drugi odmah po završetku prvog.

Selektor Nenad Zimonjić objavio spisak igrača za susret sa Španijom. Igraće: Novak Đoković (2. na ATP listi u singlu), Viktor Troicki (38), Dušan Lajović (85) i Nenad Zimonjić (56. u dublu na ATP listi).

– Do početka meča sa Špancima ostalo je još nekoliko dana i najvažnije je da do tada svi budemo zdravi i spremni za ovaj izuzetno težak susret. Počinjemo sa zajedničkim pripremama od ponedeljka. Raduje nas što igramo kod kuće, pred domaćom publikom u hali „Aleksandar Nikolić“. Mnogo će nam značiti podrška kako bi iz ovog meča izašli kao pobednici i plasirali se u polufinale Svetske grupe. Znamo naše kvalitete, znamo da kada smo svi zdravi i u dobroj formi da smo jedan od najjačih timova sveta i da možemo pobediti svakog protivnika. Španija je izuzetan tim, ima na raspolaganju dosta igrača koji su u bilo kojoj kombinaciji jak tim. Svakako će biti prilika za domaću publiku da uživa u vrhunskom tenisu. Daćemo sve od sebe da Srbiji donesemo novu pobedu i slavlje – rekao je Zimonjić, koji ima pravo promene prijavljenih igrača sve do sat vremena pre žreba koji je na programu 6. aprila 2017. godine.

Selektorka Dejvis kup tima Španije Končita Martinez odlučila se za sledeći tim: Pablo Karenjo Busta (19. na ATP listi u singlu), Albert Ramos Vinolas (24), Marsel Granoljers (41) i Mark Lopes (15. u dublu na ATP listi).

Srbija – Španija: cene ulaznica

Komplet – III kategorija – tri dana: 2.950 RSD
Dnevna karta III kategorija
Petak: 1.200 RSD
Subota: 800 RSD
Nedelja: 1.200 RSD

Komplet – II kategorija – tri dana: 3.950 RSD
Dnevna karta – II kategorija
Petak: 1.500 RSD
Subota: 1.200 RSD
Nedelja: 1.500 RSD

Komplet – I kategorija – tri dana: 4.950 RSD
Dnevna karta – I kategorija
Petak: 2.000 RSD
Subota: 1.500 RSD
Nedelja: 2.000 RSD

(danubeogradu.rs)