Naslovna » Izlasci » Film » Cineplexx Big Beograd u okviru Big Fashion SC
Cineplexx Big Beograd

Cineplexx Big Beograd u okviru Big Fashion SC

U četvrtak, 20. aprila, u okviru tržnog centra Big Fashion biće otvoren najmoderniji bioskop Cineplexx Big Beograd.

Na Karaburmi će posle višemesečnih radova i investicije koja je veća od četiri miliona evra, svi ljubitelji filmova imati priliku da uživaju u potpuno novoj, laserskoj tehnologiji projektovanja filmova i bioskopu urađenom po visokim standardima za pravo filmsko uživanje.

Svi posetioci novog bioskopa imaće priliku da premijerno pogledaju film „Paklene ulice 8„, nastavak popularnog filmskog serijala sa Vin Dizelom u glavnoj ulozi. Za sve ljubitelje ovih filmova, biće organizovan specijalni program na dan otvaranja, sa atraktivnim „paklenim“ vozilima.

Bioskop Cineplexx Big Beograd imaće osam sala, ukupni kapacitet od 1.300 mesta i prostiraće se na površini od 3.000 m². Pored fantastičnih 4K projektora, sve sale će biti u potpunosti digitalizovane i opremljene vrhunskom Real D 3D tehnologijom.

Novi Cineplexx će biti prvi bioskop u Beogradu sa mogućnošću prikazivanja filmova uz pomoć najnovije serije Barco laserskih projektora. Oni se oslanjaju na tehnologiju plavog lasera, za pun spektar boja i visok kvalitet slike, koja će maksimalno upotpuniti doživljaj svim ljubiteljima sedme umetnosti.

Sve sale bioskopa Cineplexx Big Beograd će biti opremljene sa udobnim, posebno dizajniranim VIP sedištima, kao i mestima za zaljubljene u kojima će parovi imati priliku da uživaju u omiljenom filmu. (danubeogradu.rs)