Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Đorđe Miljenović u Božidarcu 3. marta

Đorđe Miljenović u Božidarcu 3. marta

U petak, 3. marta od 20.00, u okviru Vračar Rocks festivala nastupiće Đorđe Miljenović.

Široko muzičko znanje i specifičan talenat Skaj Vikler je odlučio da predstavi ne kao deo Bad Copy trojca, već baš kao Đorđe Miljenović.

Svoj autorski rad poslednjih meseci, i pre nego što bude objavljen na zvaničnom nosaču zvuka, Đorđe Miljenović prezentuje na najsmeliji mogući način: puls publike opipava uživo – na klupskim svirkama.

U susret objavljivanju čak dva solo albuma „Sam pao, sam se ubio“ i „Amovi“, uz bend koji čine prekaljeni muzičari sa debelim rokenrol stažom, Miljenovića ćemo konačno biti u prilici da vidimo na velikoj vračarskoj bini – u Božidarcu.

Đorđev all star bend čine Lav Bratuša – bubnjevi (Darkwood Dub), ​Milan Mika Aćimović – klavijature, vokali, daire (Sopot, Vasil Hadžimanov Band), ​Milorad Matić – b​as, vokali (Sunshine, Nekontrola), ​Đorđe Todorović – ​g​itara, ​Janko Mostarlić – ​g​itara (KKN) i ​Marko Milošević – ​s​empler (MKDSL).

Publiku će za nastup zagrejati grupe Herz i The Cockblockers. Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), po pretprodajnoj ceni od 500 RSD. (danubeogradu.rs)

loading...