Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Fijuk sajam, 3. mart

Fijuk sajam, 3. mart

CUK Imago i Ulična galerija (Dečanska) mesta su na kojima će se 3. marta od 17.00 održati još jedan Fijuk sajam.

Već ustaljenoj, raznovrsnoj postavi malih izdavača i izlagača, ovog puta pridružiće se legendarni subotički strip autor Septic i on će prodavati svoje originalne radove, po sajamskim cenama.

U Uličnoj galeriji u 20.00 biti otvorena izložba „Spavači“ Anne Ehrlemark, devojke vrlo jedinstvenog umetničkog izraza.Za dž

Muzički spektakl na dva stejdža: u Uličnoj galeriji nastupaju Babilonci, bend legendarnog Zdenka Franjića, koncert za sladokusce, poznavaoce i poštovaoce najveće jugoslovenske ikone nezavisne scene.

A u Fijuk galeriji velika izložba izdavačke kuće „Slušaj najglasnije“. Posle toga sledi DJ set u Imagu koji će voditi gošća iz Slovenije, Bojana Rudović Žvanut, koja ima svoju emisiju „Nedeljska šlagerica“ na Radiju Študent. Pridružiće joj se i glavna zvezda večeri – Marina Perazić, u ulozi DJ-a, a svoj set naziva „Guilty Pleasure Disco Queen DJ Set“.

Gosti sajma će moći da slažu slagalicu sa Pazl svetom Srbija, da za samo 500 RSD iskreiraju svoj print i štampaju ga na tkanini koju donesu sa ljubaznim predstavnicima iz Kvartuma i probaju nova ukusna iznenađenja od Jo’s Angels. I naravno, sa sobom da ponesu originalne radove i nova/stara izdanja nezavisnih izdavača.

Ulaz je besplatan. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.