Naslovna » Izlasci » Sport » Fudbal: Četvrtfinalne utakmice Kupa Srbije 5. aprila

Fudbal: Četvrtfinalne utakmice Kupa Srbije 5. aprila

U sredu 5. aprila na stadionima u Srbiji biće odigrane četvrtfinalne utakmice Kupa Srbije. Od četiri meča, dva su u Beogradu, pa eto još jedne prilike za navijače da podrže svoje timove, ovoga puta tri – Voždovac, Partizan i Crvenu zvezdu.

Najuzbudljivije će sigurno biti na stadionu Voždovca gde u goste dolazi Partizan. Poraz od rivala na terenu u Humskoj rezultatom 4:0 u 27. kolu Super lige Srbije 18. marta „Zmajevima“ je sigurno motiv da pokušaju da se revanširaju, ili bar poprave utisak, ukoliko ne uspeju da nastave takmičenje.

Favorit su, ipak, „crno-beli“, prvaci Kupa Srbije za 2016. godinu. Utakmica počinje u 13 časova.

Na stadionu „Rajko Mitić“ sastaće se Crvena zvezda i Mladost iz Lučana. Podesetimo, u osmini finala Kupa Mladost je iz daljeg takmičenja eliminisala fudbalere Rada, dok je Crvena zvezda pobedom nad BSK-om  u poslednjoj nedelji oktobra isključila još jedan beogradski klub. Utakmica počinje u 19 časova.

Pored dve utakmice na beogradskim stadionima, u četvrtfinalu se u Novom Sadu sastaju Vojvodina i Borac, a u Užicu će snage odmeriti Sloboda i Čukarički.

Četiri tima koja iz četvrtfinala izađu kao pobednici u polufinalu će igrati dve utakmice – prvu u sredu 26. aprila, a drugu u sredu 10. maja.

Finalna utakmica Kupa Srbije zakazana je za subotu 27. maj, na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković