Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koncert grupe Goblini u Mikseru

Koncert grupe Goblini u Mikseru

Šabačka pank grupa Goblini najavila je koncert u Mikser House-u za 24. mart od 20.00. Goblini će tom prilikom sa publikom proslaviti 25 godina rada.
Nakon mnogobrojnih nastupa po regionu, Goblini će ponovo posetiti beogradsku publiku, kako bi sa malim zakašnjenjem proslavili dve godišnjice – dvadeset pet godina postojanja benda i dvadeset godina od izlaska albuma „U magnovenju“.

Goblini su nastali 1992. godine i opstali na sceni do 2001. godine. Na radost njihovih obožavalaca, grupa se ponovo okupila 2010. godine, od kada sviraju ne samo širom Srbije, već i po čitavom regionu i šire.

Tokom karijere stovirili su veliki broj hitova od kojih će veliki broj beogradska publika imati priliku da čuje 24. marta u Mikeru. Spomenimo samo neke od njih „Ima nas„, „Daleki put“, „Ona“, „U magnovenju“.

Ovoga puta u Mikseru, koncert Goblina će upotpuniti specijalni gosti iz Novog Sada Bunker 13 i Neprijatelj prelazi zeku.

Karta košta 1000 RSD ukoliko ih nabavite pre koncerta, dok će cena na ulazu biti 1300 RSD. Karte možete potražiti u Eventimu ili GIGS TIX-u.  (danubeogradu.rs; Katarina Tomović)

Uređuje: DuB volonteri