Naslovna » Izlasci » Sport » Novi javni trening za Beogradski maraton, 26. marta
Beogradski maraton - javni trening
Beogradski maraton - javni trening

Novi javni trening za Beogradski maraton, 26. marta

U nedelju, 26. marta od 10.00 do 12.00 na Adi Ciganliji biće organizovan četvrti javni trening za 30. Beogradski maraton.

Okupljanje je kod restorana „Like a Shine“ od 9.45 do 10.00.

„Beogradski maraton“ u saradnji sa svojim trkačko-rekreativnim klubom i partnerima organizuje novi javni trening kojim će rukovoditi prof. dr Branko Bošković, koordinator rada TRK „Beogradski maraton“, zajedno sa kolegama iz Visoke sportske i zdravstvene škole iz Beograda uz konsultacije medicinskog direktora Beogradskog maratona prof. dr Gorana Rađena, načelnika Internističke službe Medigrup opšte bolnice.

Učesnici ovog prolećnog javnog okupljanja moći će da dobiju korisne savete o kontroli zdravstvenog stanja, opremi, ishrani i načinu trčanja u prolećnim uslovima, kao i da praktično obave zajedničke treninge u odnosu na postojeći nivo fizičke pripremljenosti i trku za koju žele da se pripremaju – Trku zadovoljstva na pet kilometara, polumaraton (21,1 kilometar) ili maraton (42,2 kilometra).

Trening je besplatan i mogu da se uključe muškarci i žene, aktivni trkači, rekreativci i početnici stariji od 14 godina. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.