Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi spot » Novi spot: Babe – Primabalerina

Novi spot: Babe – Primabalerina

Grupa Babe objavila je novi singl i spot pod nazivom „Primabalerina“ pred koncert 1. aprila u Mikser House-u u Beogradu.

Potpuno neočekivano, Babe su objavile novi singl i time iznenadile svoje fanove. Pesma „Primabalerina“ spaja uvek prisutnu uvrnutu duhovitost Baba, ovaj put smeštenu u dodatno pomereni ambijent svadbe, koji je poslužio kao savršeno mesto za ubistvo.

„Pesma je nastala kao tok misli i igra reči. Poruka je očigledna, tj. kako je ubijena vrhunska umetnost u nas. Praviti ambiciozni video klip mi je takođe nemoguća misija, tako da sam odlučio da napravim nazovi monotonu vizuelnu varijantu. Ovde se ne juri za lajkovima, već za razumevanjem trenutka u kome se nalazimo“, objašnjava frontmen Baba Žika Milenković.

Žika Milenković ističe da „pesma nije zasnovana na stvarnom događaju već je spontano nastala jednog ranog jutra, u situaciji kad još nije svanulo a jedino što svetli je mobilni telefon u koji ukucavaš tekst“.

Autor pesme je upravo Milenković, za produkciju i aranžman bio je zadužen Boris Krstajić, dok je lyrical video montirao Srđan Mitrović.

Očekuje se da pesma bude premijerno izvedena na koncertu u Mikser House-u, 1. aprila, baš na Svetski dan šale. Ova pesma biće savršena za repertoar jednog 1. aprila. Koncert počinje u 21.00. (danubeogradu.rs; Katarina Tomović)

Uređuje: DuB volonteri