Naslovna » Izlasci » Film » Rammstein: Paris, specijalna projekcija 23. marta
Rammstein na sceni
Rammstein na sceni

Rammstein: Paris, specijalna projekcija 23. marta

Unapred označen kao jedan od najboljih koncertnih filmova svih vremena, Rammstein: Paris biće prikazan u četvrtak 23. marta u biokopu Cineplexx Ušće SC.

Cineplexx Ušće i Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku dva su bioskopa u Srbiji, u kojima će, u isto vreme kada i u odabranim bioskopima u Evropi, biti održane ekskuzivne projekcije.

Nakon 21 godine, još uvek sa originalnim bendom, Rammstein stoji na vrhu muzičke rok lestvice sa najprodavanijim albumima, uz vodeću poziciju na festivalima i drugim događajima širom sveta. Njihovi koncerti su rasprodati u rekordnom roku. Primer je koncert grupe u Njujorku na Medison Skver Gardenu na kome je 20.000 mesta rasprodato za 20 minuta.

Rammstein oduvek ima jedinstven pristup nastupima, od samog koncepta do izvođenja. Uhvatiti svaki trenutak na filmu je gotovo nemoguća misija, svu tu emociju u nastupu uživo je teško dočarati na ekranu.

Jonas Akerlund, režiser izvanrednog filma „Rammstein: Paris“ je prvi koji je uspeo da približi atmosferu nastupa uživo i gledaocima filma. Njegova kreativna produkcija, uz neverovatnu energiju benda na nastupu u Bersiju 2012. godine, podigla je lestvicu umetnosti na nov nivo.

„Koncertni filmovi su uvek veliki izazov i mogu se porediti sa vatrometom“, izjavljuje Jonas Akerlund i dodaje „koristim sve moguće trikove i načine da pružim publici najveći mogući doživljaj i tako prenesem energiju pravog koncerta.“

Projekcija počinje u 20 časova. Ulaznice po ceni od 1000 dinara mogu se kupiti na biletarnici bioskopa.

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: Rammstein: Paris / Rammstein: Paris. Dužina trajanja filma: 98 minuta. Žanr: dokumentarni, muzički. Država i godina proizvodnje: Nemačka / 2016. Režija: Jonas Akerlund.