Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Koliba
Koliba

U bioskopima: Koliba

U sredu, 5. aprila od 20.00, u bioskopu Cineplexx Ušće SC premijerno će biti prikazan film „Koliba“.

Film je zasnovan na istoimenom bestseleru koji je prodat u više od pet miliona primeraka i preveden na više od 40 jezika.

„Koliba“ je priča o ocu čiju je ćerka Misi oteta i ubijena tokom porodičnog izleta. Jedino što je ostalo, krvavu haljinicu, policija je pronašla u napuštenoj kolibi u divljini Oregona.

Četiri godine kasnije ožalošćeni Mack prima čudnu poruku, poziv da poseti onu istu kolibu. Okleva, no ipak odlazi i doživi susret sa samim Bogom ili, tačnije, sa Svetim Trojstvom prikazanim u liku krupne vesele crnkinje Elousie (Otac), fizički ne osobito privlačnog nižeg muškarca arapskih crta lica (Sin) i nežne Azijke Saraiu (Duh Sveti).

Pošto dobije odgovore na mnoga večna pitanja, Mack se miri s Bogom kome je, otkako mu je ubijena ćerka, gotovo okrenuo leđa…

U bioskopima od 6. aprila. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: The Shack / Koliba. Dužina trajanja filma: 132 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2016. Žanr: drama, adaptacija knjige. Uloge: Sam Worthington, Radha Mitchell, Octavia Spencer, Tim McGraw. Reditelj: Stuart Hazeldine.

https://youtu.be/UxqnpM0UtsE

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.