Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Trag života
"Trag života" (Life)
"Trag života" (Life)

U bioskopima: Trag života

U domaće bioskope u četvrtak 23. marta stiže film „Trag života“, naučno-fantastični horor triler švedskog reditelja Danijela Espinoze.

Svetska premijera najavljena je za isti datum – dva meseca pre planiranog početka prikazivanja, kako bi se izbegla konkurencija između filma Trag života i nastavka “Pirata sa Kariba”, koji će se pred publikom naći 26. maja.

Evo, ukratko, i sadržaja filma.

Priča naučno-fantastičnog trilera “Life” vrti se oko šestočlane posade na Međunarodnoj svemirskoj stanici, koja se nalazi na ivici jednog od najvažnijih otkrića u istoriji civilizacije: prvog dokaza života na Marsu. Kako posada polagano započinje svoje istraživanje, njihove metode dovode do neželjenih posledica, a novi oblik života pokazuje se znatno inteligentnijim nego što je to iko mogao očekivati… Biće počinje ubrzano da raste, a posada mora da pronađe način da ga ubije pre nego što uspe da pobegne i ugrozi Zemlju.

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: Life / Trag života. Dužina trajanja filma: 103 minuta. Žanr: naučna fantastika, triler. Država i godina proizvodnje: USA / 2017. Režija: Daniel Espinosa. Uloge: Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson.