Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 19. Dečiji sajam u Beogradu

19. Dečiji sajam u Beogradu

Polimark dečiji sajam biće održan se u hali 3 Beogradskog sajma, od 05. do 07. maja. Ulaz će kao i do sada biti besplatan.

Tokom tru dana – u petak od 12 do 19h i za vikend od 10 do 19 časova posetioci će moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje. Na sajmu će se pored Teniskog saveza Srbije predstaviti i Sportska akademija Senjak koja će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku gde će deca imati priliku da vežbaju.

Roditelji se na štandovima mogu informisati o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci tako i čitavoj porodici. Na sajmu če biti i specijalnih sajamskih popusta čak i do 30 odsto.

Mališani će biti u prilici da učestvuju u nagradnim igrama i kreativnim igraonicama,  a biće postavljena i velika igraonica na 150 m2. Organizovano je i druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti pored Sportskog saveza Srbije i Žandermerija, Saobraćajna policija, Vatrogasna brigada, kojima se mališani i te kako raduju.

U svakoj ulici na Dečijem sajmu, u okviru štandova smeštene su razne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak. (danubeogradu.rs; Katarina Tomović)