Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Beogradski noćni market: Zdravo i zeleno
Beogradski noćni market: Zdravo i zeleno

Beogradski noćni market: Zdravo i zeleno

Novi Beogradski noćni market pod sloganom „Zdravo i zeleno“ biće održan 19. maja od 18.00 do ponoći na pijaci „Skadarlija“.

Ovim sloganom „Zdravo i zeleno“ pozvani su izlagači koji se bave zelenom ekonomijom (obnovljivi izvori energije, energetska efikasnost i održiva organska proizvodnja), da se pridruže stotini drugih preduzetnika i kreativaca koji već tradicionalno izlažu na Beogradskom noćnom marketu.

Market koji će biti organizovan na pijaci „Skadarlija“ ima za cilj da ukaže na važnost zaštite životne okoline i zdravog načina života, a pijaca je svakako pravo mesto za to.

Specijaliteti „šampiona pijaca“

Proizvodi „šampiona pijaca“, dizajnera i umetnika, koji su kao i do sada bili veoma traženi, ponovo će krasiti pijačne tezge, a vlasnici ugostiteljskih objekata potrudiće se da predstave specijalitete, prirodne sokove i napitke, vrhunska piva, kao i razne vrste rakija i vina.

Jedan od naših najpoznatijih šefova kuhinje, Miloš Jovanović, sa svojom mladom ekipom, kao i na prošlom marketu, prikazaće čarolije kulinarstva prateći slogan i temu.

Beogradski noćni market koji je održan na pijaci „Blok 44“ poslednjeg dana u martu ove godine, opravdao je epitet manifestacije koja pretvara pijace u kreativni market i nezaobilazno mesto za dobar provod i zabavu velikog broja posetilaca pod otvorenim nebom.

Manifestacija Beogradski noćni market, za cilj ima i da unapredi turističku ponudu glavnog grada. (danubeogradu.rs)