Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Mirisno i zeleno: Beoplant fair, uz dve prateće izložbe, od 6. aprila

Mirisno i zeleno: Beoplant fair, uz dve prateće izložbe, od 6. aprila

Beoplant fair, 22. Međunarodni sajam hortikulture za koji je već ustaljeni sinonim „Bašta u srcu grada“, biće održan od četvrtka 6. do nedelje 9. aprila na Beogradskom sajmu.

Podjednako atraktivne i korisne su i dve prateće izložbe – 20. Izložba lekovitog bilja i preparata od meda „Darovi prirode“ i 5. Izložba baštenskih i parkovskih mašina Motoplantexpo.

Beoplant fair zauzima hale 3 i 3a, u kojima će više od sto učesnika iz zemlje i inostranstva predstaviti sve oblasti i faze uzgajanja bilja – sadni materijal, uzgajanje cveća i cvetnog materijala, proizvodnju sadnica i semenskog materijala, održavanje zelenih površina, ideje iz oblasti pejzažne arhitekture… Pored dekorativnog bilja teme su voće, povrće, vinova loza, sredstva za održavanje i zaštitu.

Izložba lekovitog bilja i preparata od meda „Darovi prirode“ posvećena je lekovitom, aromatičnom i začinskom bilju, pečurkama i šumskim plodovima, upotrebi meda, proizvoda od meda i lekovitog bilja u ishrani, kozmetici i farmaciji.

Pored gotovo tri hiljade kvadratnih metara prostora u halama, štandovi će biti postavljeni i na 900 m2 otvorenog prostora.

Sajam je otvoren od 10 do 19 časova.

Cena pojedinačnih ulaznica je 200 dinara. Za grupne posete ulaznice koštaju 100 dinara. Parking se plaća 100 dinara na sat.

(danubeogradu.rs)

loading...