Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Parni valjak na Tašmajdanu 24. juna

Parni valjak na Tašmajdanu 24. juna

Jedan od legendarnih i najpopularnijih bendova sa ovih prostora Parni Valjak će 24. juna održati koncert na Stadionu Tašmajdan.

Parni Valjak je započeo obeležavanje 40 godina rada rasprodatim koncertima u Beogradu i tokom cele prošle godine nisu se zaustavili – sve arene, hale i sale širom regiona i Evrope bile su rasprodate. Tako je proslava dugogodišnje uspešne karijere i uspeh akustičnih koncerata prerastao u koncertnu turneju „2u1“, gde će publika čuti dva koncerta u jednom – akustični i električni – a koje prati veoma zahtevna produkcija svetskih razmera.

Višedecenijsko iskustvo učinilo je da bend svira bolje nego ikada, a na sceni vlada ista ona energija i žar kao na samim počecima njihove muzičke karijere. I dalje su ludo zaljubljeni u svoju publiku, koja im to vraća na najbolji mogući način.

Danas počinje prodaja ulaznica, a da bi se odužili svojim dugogodišnjim fanovima za vernost, bend će u periodu od 12. do 14. aprila organizovati poklon akciju „2u1“, u kojoj će prvih 150 fanova uz kupljenu ulaznicu za fan pit drugu dobiti gratis. Potrebno je samo da na oficijelnoj Facebook stranici eventa potvrde svoj dolazak, preuzmu sliku, postave je kao svoj Facebook cover i pokažu na biletarnici DD Ticketsa (Strahinjića Bana 22) od 9 do 17h.

Inače, ulaznice za trosatni koncert „2u1“ će moći da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa, DD Tickets i u WinWin radnjama počev od 12. aprila. Cena ulaznica će se, zavisno od datuma kupovine i kategorije, kretati od 1.400 do 2.800 dinara.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.