Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Koliba

U bioskopima: Koliba

Filmski studio Lionsgate predstavlja nam novi film Koliba (The Shack), reditelja Stuarta Hazeldinea, sa Samom Worthingtonom, Octaviom Spencer i Timom McGrawom u glavnim ulogama.

Baziran na bestseleru Williama P. Younga koji je kod nas objavila izdavačka kuća Laguna, film prati Macka Phillipsa (Worthington) koji tuguje nakon otmice najmlađe kćerke. Dokaz da je brutalno ubijena pronađen je u napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, ožalošćeni Mack prima neverovatnu poruku, u kojoj ga neko poziva da poseti onu istu kolibu. Uprkos svojim sumnjama Mack jedno zimsko prepodne odlazi tamo i doživljava najmračniju moru. Ono što će pronaći u kolibi, zauvek će promeniti njegov život.

U svetu u kom religija postaje sve nevažnija, film (i knjiga) Koliba se bori sa večnim pitanjem – gde se nalazi Bog u svetu ispunjenom neizrecivom boli. Ono što je Mack doživeo zaprepastiće vas i promeniti možda tačno koliko je promenilo i njega. Film Koliba, od producenata filmova Pijev život i Priča o prvaku u naše bioskope stiže pretpremijerno 5. aprila 2017. godine, u distribuciji Blitz Filma.

Izdavač LAGUNA i distributerska kuća Blitz Film pripremili su specijalna iznenađenja za posetioce pretpremijera u bioskopima Cineplexx i Cinestar.

https://youtu.be/UxqnpM0UtsE