Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Male tajne velikog latino zavodnika
U bioskopima: Male tajne velikog latino zavodnika

U bioskopima: Male tajne velikog latino zavodnika

U domaćim bioskopima prikazuje se sjajna komedija „Male tajne velikog latino zavodnika“.

Glavne uloge u ovom simpatičnom filmskom ostvarenju tumače Euhenio Derbez, Selma Hajek, Rakel Velč, Rob Lou, Kristen Bel i Rafael Alehandro.

Euhenio Derbez igra zgodnog i mladog Maksima koji sanja da bude bogat, ali da ne mora nikad da radi. Pošto je napravio karijeru od zavođenja starijih žena, on će se oženiti bogatom ženom skoro duplo starijom od njega.

Četvrt veka kasnije, razmažen i smoren što se budi pored sad već 80-godišnje žene, iznenadiće se kao nikad dosad kad ga ona šutne zbog mlađeg prodavca automobila.

Kad ga istera iz vile, on će morati da se useli kod svoje sestre s kojom nije blizak, Sarom (Selma Hajek) i njenim preslatkim sinom, štreberom, Ugom, u njihov mali stan. Nestrpljiv da ponovo živi luksuznim životom, Maksimo će iskoristiti Ugovu zaljubljenost u devojčicu iz razreda da bi se približio svojoj novoj meti, njenoj baki Selest, udovici milijarderki.

Dok Maksimo pokušava da oživi svoje veštine latino zavodnika, shvatiće da se sve više zbližava sa sestrićem Ugom, i počeće da shvata da biti latino zavodnik znači da ljubav prema parama nije toliko važna koliko ljubav prema porodici. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: How to Be a Latin Lover / Male tajne velikog latino zavodnika. Dužina trajanja filma: 115 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: komedija. Uloge: Eugenio Derbez, Salma Hayek, Rob Lowe, Kristen Bell, Raphael Alejandro. Režija: Chris Spain, Jon Zack.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.