Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Elektropionir: Veliki prezir
Elektropionir: Veliki prezir

Elektropionir: Veliki prezir

U petak, 19. maja od 21.00, u klubu Elektropionir u Cetinjskoj ulici nastupiće Veliki prezir.

Pesma „To“ se često u medijima spominje kao jedno od najboljih pop ostvarenja u poslednjih desetak godina. Veliki prezir je objavio taj hit na EP vinilu „Svetlost i dim“ pre skoro pet godina i od tada retko nastupaju uživo, uprkos brojnim zahtevima publike.

Prošle godine koncertnu pauzu su prekinuli majskim nastupom u Eleketropioniru, a godinu dana kasnije će na istom mestu ponoviti ugođaj koji su tada priredili Beograđanima, a koji je opisivan kao „audiovizuelno-emotivni spektakl“:

– Svaki član je potpuno uživljen u sviranje, ali i takođe vrlo fokusiran na to kako će se zvuci njegovog instrumenta reflektovati na zvuk koji ostatak benda stvara. Ne zna se da li više od sebe daje Boris Mladenović, svojim blago distorziranim i oštrim bas zvukom i deonicama, Robert Telčer koji je u svom sviranju uspešno iskombinovao gotovo sve gitarske epohe, Robert Radić koji ni u jednom momentu ne posustaje ređajući svoje odmerene i efektne bubnjarske zahvate, ili Vladimir Kolarić koji i posle toliko godina svoje neobične tekstove iznosi izuzetno uverljivo i emotivno“, primetio je tada novinar portala Balkanrock.

Publika je ustanovila da je bend na kreativnom vrhuncu, pa se očekivao veći broj nastupa, ali su oni ipak novi šou sačuvali za najintimniji rokenrol klub u Beogradu.

Cena ulaznice je 800 RSD. (danubeogradu.rs)