Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi spot » Jovan Del Arno i Kojot – Još uvek ima nade

Jovan Del Arno i Kojot – Još uvek ima nade

„Otac“ i „sin“ rege muzike u Srbiji – Jovan Matić (Del Arno Band) i Kojot (Hornsman Coyot) objavili su novi singl i spot „Još uvek ima nade“.

Pesma ima tendenciju da osvoji sve radio stanice i postane hit uz koji ćemo uživati ovog leta!

Skoro 20 godina pošto je krenuo da leti svojim krilima i gradi impresivnu karijeru na dva fronta – rock i rege, Kojot se vratio svojim rege korenima i sa Jovanom iz Del Arno Band-a napisao stvar koja će ući u muzičke anale.

Dvojac starih drugara, zapravo otac i sin rege scene ovog regiona, potpisuju svoj zajednički manifest, odgovor na sve ružne misli i strahove koji se opet serviraju svim ljudima regiona kao jedini odgovor na nedaće koje su ih snašle.

Odgovor na zlo…

– Nemanja, prvi put na maternjem jeziku (i nikada jasnije nego do sada), i ja zajedno svima nudimo na poklon ljubav, veru, razumevanje i empatiju, želju da dobro nadvlada svako zlo i da jednako ogreje srca svih sa kojima delimo nebo, sunce i zemlju koja nas nosi na ovim prostorima.

Hornsman Coyote i Del Arno Band sa ponosom vam predstavljaju svoj odgovor na zlo, zajedničku pesmu „Još uvek ima nade“. Ovo je prvi značajni autorski rege rad Kojota na maternjem jeziku, ali i prvi duet sa bendom preko kojeg je zakoračio u svet muzike, prvi u nizu pesama i saradnje koja će, sasvim je izvesno, uslediti. Uživajte, delite i ne gubite nadu! Jedna Ljubav za sve – izjavio je Jovan iz Del Arno benda.

Pogledajte…

ili poslušajte novi singl „Još uvek ima nade“…

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.