Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koncert Nede Ukraden u Sava centru

Koncert Nede Ukraden u Sava centru

U petak 19. maja u Velikoj dvorani Sava centra, solističkim koncertom pod nazivom “Mojih prvih 50”, Neda Ukraden će obeležiti 50 godina uspešne muzičke karijere.

Na bini će joj se pridružiti brojni gosti. Za sada se otkriva samo ime Željka Samardžića, sa kojim će Neda otpevati duet numeru “Samo je nebo iznad nas”.

Jedna od najpoznatijih pevačica regionalne pop scene izvešće svoje velike hitove, ali i predstaviti nove singlove. Spisak numera kojima se najavljuje koncert govori da će atmosfera biti obojena emocijama: “Zora je”, “Srce u srcu”, “Pjesma Maršalu Titu” (“Drugarice posadimo cvijeće…”), “Vrati se s kišom”, “To mora da je lјubav”, “Oči tvoje govore”, “Boli, boli”, “Ko te ne zna”, “Pozdravi ga, sokole”, “Šaj, rode, šaj”, “Majko, majko”, “Mezarje”, “Da se nađemo na pola puta”, “Na Balkanu”…

Tokom svoje bogate karijere Neda Ukraden je snimila više od 25 LP ploča i CD-a. Nastupala je u svim većim dvoranama širom Jugoslavije i sarađivala sa najeminentnijim autorima, kao što su Kemal Monteno, Arsen Dedić, Đorđe Novković, Seid Memić Vajta, Rajko Dujmić, Đelo Jusić, Zrinko Tutić, Hari Mata Hari, Nikola Borota – Radovan.

Koncert počinje u 20 časova.

Pripremljena su i iznenađenja za posetioce. Neda je snimila CD sa deset sevdalinki i izvornih narodnih pesama iz regiona, koji će prisutni dobiti na poklon, a publika će neke od numera imati priliku da čuje prvi put.

Cene ulaznica su 1000, 1200, 1500 i 1700 dinara.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.