Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Paradise Lost u Domu omladine Beograda

Paradise Lost u Domu omladine Beograda

Čuveni bend Paradise Lost održaće koncert u Domu omladine Beograda, 13. oktobra od 20.00.

Nije potrebno posebno naglašavati i opisivati snagu i veličinu imena Paradise Lost. Bend je u istoriju metal pokreta upisan kao jedan od tvoraca doom metal zvuka.

U svojoj kasnijoj karijeri suvereno je vladao svetskom scenom, uvek u vrhu i uvek aktuelan ali i dovoljno mističan i nedokučiv.

Ovoga leta bend će objaviti svoj 15. po redu studijski album pod nazivom „Medusa“ i u sklopu promotivne svetske turneje na koncertnu mapu je upisan i datum u Beogradu.

Paradise Lost i specijalni gosti

Na ovom koncertu nastupiće i gosti benda Paradise Lost.

Prvo će na binu izaći sve popularnija doom metal četvorka Pallbearer iz SAD. Bend je svoj novi studijski album „Heartless“ objavio za „Nuclear Blast Records“ a izdanje je dobilo odlične ocene kako štampe tako i fanova širom sveta. Bend se trenutno nalazi na svojoj headline turneji u sklopu koje takođe promoviše novi album.

Mračna sludge doom metal kreacija Sinistro iz Portugala takođe će nastupiti iste večeri u Domu omladine i dodatno će upotpuniti atmosferu ovog unikatnog koncertnog događaja. Bend i dalje promoviše svoj prošlogodišnji album „Semente“ koji je objavljen pod okriljem „Season of Mist“ etikete.

Ulaznice će biti u prodaji od 31. maja:
– akcija, prvih 100 ulaznica – 2.200 RSD;
– pretprodaja – 2.800 RSD;
– na dan koncerta – 3.200 RSD.

Prodajna mesta: Eventim, Felix, Mungos. (danubeogradu.rs)