Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Fatalni ishod
U bioskopima - Fatalni ishod

U bioskopima: Fatalni ishod

Film „Fatalni Ishod“ je zasnovan na istinitim događajima u Nemačkoj, kada su se dva putnička aviona sudarila zbog greške kontrolora saobraćaja.

Ovo je priča o dva potpuna stranca koje je povezala nesreća: Romana (Švarceneger), koji u toj nesreći gubi ženu i trudnu ćerku, i kontolora leta Džejka (Mek Neri), čija greška je uzrok nesreće.

Da li će želja za osvetom i osećaj krivice obuzeti ova dva čoveka, i dovesti do fatalnog ishoda?

U istinitom događaju koji je bio inspiracija za film, ruski arhitekta, skrhani otac i suprug ubio je kontrolora leta čijom greškom je nastradala njegova porodica, ali u filmu ćemo videti da li i Švarceneger želi da se osveti na taj način ili je i izvinjenje dovoljno.

Imamo priliku da gledamo Austrijanca u ulozi na kakvu nismo navikli, a koja mu je po oceni kritičara, možda i jedna od najboljih u karijeri.

Obožavaoci bi svakako voleli još jednom da vide kako se Švarceneger oružjem obračunava sa lošim momcima, ali to u ovom ostvarenju neće biti slučaj. „Fatalni ishod“ je drama karaktera, Romana i Džejka, zasnovana na emocionalim borbama sa tragedijom.

„Fatalni ishod“ je na redovnom bioskopskom repertoaru od 11. maja. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Aftermath / Fatalni ishod. Dužina trajanja filma: 94 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: drama, triler. Uloge: Arnold Schwarzenegger, Maggie Grace, Kevin Zegers. Reditelj: Elliott Lester.